OVER

Klassiek. Veelkleurig. Mooi – zonder verdere versieringen. Er wordt gezegd dat men niets aan de schoonheid van parels kan toevoegen, behalve een aantrekkelijke vrouw.

De parel is een van de eerste sieraden, waarvan de aantrekkingskracht en waarde in de tijd onverminderd is gebleven. Nog steeds is het een begerenswaardig sieraad, met tijdloze elegantie en een warme uitstraling, die de aandacht vestigt op elke draagster.

 

 

OVER MIA

Mijn liefde voor sieraden en andere mooie dingen heb ik al op jonge leeftijd overgenomen van mijn moeder.  Na een opleiding in schilderen, heb ik ook het ontwerpen van sieraden en de techniek van het maken geleerd. Hiervoor heb ik opleidingen gevolgd in Nederland, Canada en India.

In het maken van sieraden kan ik mij helemaal uitleven. Veel van de materialen hiervoor vind ik op mijn reizen naar Amerika, China, Maleisië, India en Indonesië, maar soms tref ik ook mooie dingen aan op veilingen. De meest inspiratie voor mijn ontwerpen doe ik echter op in Italië, met zoveel prachtige kunst en designs. Daar kom ik altijd weer boordevol ideeën van terug.

Dit probeer ik dan te vertalen in het maken van unieke  sieraden van hoogwaardige kwaliteit. Ik gebruik hiervoor veelal natuurlijke parels, edelstenen of half-edelstenen gecombineerd met goud, verguld of zilver.  

Wanneer u vragen heeft over een sieraad stuurt u mij dan gerust een bericht op: mia@parelsonline.nl

foto-1_0

 

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.