ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. Getoonde prijzen
  Alle prijzen die wij hanteren zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
  Voor zendingen naar het buitenland kan het zijn dat de verzendkosten aangepast worden. Hierover zullen wij je dan per e-mail berichten.Veilig betalen & iDealJe kunt bij ‘Mia’s Pearls’ met iDeal betalen. Zodra je betaling ontvangen is, zal je bestelling zo snel mogelijk worden verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle extra kosten die door je bank berekend worden.3. VerzendingWanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op onze rekening zullen wij je bestelling zo snel mogelijk verwerken. Eventuele internationale bestellingen vallen daarbuiten en kunnen iets langer duren. Wanneer dit niet mogelijk is ontvang je daarover van ons een e-mail. Al onze producten worden netjes ingepakt en worden verzonden via PostNL. ’Mia’s Pearls’ is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.4. Ontvangst

  ‘Mia’s Pearls’ doet haar uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen nadat je betaling binnen is. Een normale bestelling in Nederland neemt zo’n 3 tot 5 werkdagen in beslag. Weekend en feestdagen vallen hierbuiten.
  Indien er na ontvangst van je levering binnen acht dagen door ’Mia’s Pearls’ geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat ‘Mia’s Pearls’ ervan uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

  Niet leverbare producten
  Helaas kan het soms zijn dat een artikel dat je hebt besteld toch niet meer leverbaar blijkt te zijn. Wanneer dit het geval is, dan wordt het artikel geannuleerd en ontvang je het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Je ontvangt in dit geval ook een bericht via een e-mail.
  Ontbreekt er toch nog een artikel in je pakket? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@parelsonline.nl. Onjuiste producten

  Wanneer je een ander artikel hebt ontvangen dan je hebt besteld, kun je dit retour sturen naar de webshop. Mail info@parelsonline.nl dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Er worden dan geen retourkosten ingehouden en je krijgt de verzendkosten en het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren en in originele verpakking geretourneerd met bijsluiting van een kopie van de betreffende factuur.7. Beschadiging

  Het kan in een enkel geval gebeuren dat je bestelde artikel is beschadigd tijdens het transport, of dat je een defect artikel ontvangt. Als dit het geval is, kun je het beschadigde of defecte artikel retour sturen naar de webshop. Mail info@parelsonline.nl en meld dat je artikel beschadigd of defect is. ‘Mia’s Pearls’ zal altijd per e-mail toezending vragen van een foto waarop het eventueel beschadigde of defecte artikel is te zien.
  De kosten van het retour zenden zijn op eigen risico en voor rekening van de koper.
  ‘Mia’s Pearls’ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade aan de retour zending.
  Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren en in originele verpakking geretourneerd met bijsluiting van een kopie van de betreffende factuur.

   

  Garantie

  Wij hanteren een garantieperiode van acht dagen. ‘Mia’s Pearls’ garandeert dat de specificaties van de afgeleverde goederen gelijk zijn als de aangeboden producten. Uitzonderingen hiervan kunnen zijn; verschil in kleur, structuur, formaat of als het een natuurproduct betreft. Onze sieraden bevatten geen echt goud/zilver, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Gebreken die zijn ontstaan als gevolg van normaal gebruik of die zijn te wijten aan de aanzienlijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

  Retourneren & omruilingen

  Ben je toch niet tevreden over het artikel? Stuur dan een e-mail bericht naar info@parelsonline.nl om een retour te melden. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren en in originele verpakking geretourneerd met bijsluiting van een kopie van de betreffende factuur. Je kunt de producten binnen acht dagen retourneren en dan krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Heb je betaald met een cadeaubon, dan wordt je cadeaubon weer opgewaardeerd.
  De kosten van het retour zenden zijn op eigen risico en voor rekening van de koper.
  ‘Mia’s Pearls’ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade aan de retourzending.
  Let erop dat je bij levering verplicht bent om de producten te inspecteren om te bepalen of deze voldoen aan de overeenkomst. ‘Mia’s Pearls’ besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van ontwerpers en producten en wil graag het beste bieden.
  Restitutie wordt verleend binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product.

  ‘Mia’s Pearls’ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.
  De koper kan een geleverd  ‘Mia’s Pearls’ product niet ruilen tegen een ander product. De koper zal daartoe een nieuwe bestelling moeten plaatsen via de www.parelsonline.nl.

  Overmacht
  ‘Mia’s Pearls’ is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting aan de klant indien gehinderd door overmacht. In elk geval wordt onder overmacht verstaan digitale uitsplitsing op ‘Mia’s Pearls’ en transport vertragingen (stakingen).

 2. Intellectuele en industriële eigendomsrechten
 1. Je dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten, welke rusten op de door ‘Mia’s Pearls’ geleverde producten, volledig en onvoorwaardelijk te respecteren.12. Privacy‘Mia’s Pearls’ respecteert jouw privacy. ‘Mia’s Pearls’ gebruikt klant informatie alleen voor verwerking en verzending van orders en zal onder geen enkele omstandigheid deze gegevens verkopen, openbaar maken of verspreiden aan derden.

 

Deze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke levering door ’Mia’s Pearls’.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.